maslak
Broń/Replika: M4
Mundur: brak
Wysłany: Nie 15 Mar, 2009 broń do 350 zł
Witam jak już wspomniałem jestem nowy i poszukuje broni do ok 350zł coś typu M4 możecie coś polecić?? wiem ze za ta cenę coś z średniej pułki możne coś kupie... Pozdrawiam...
Broń/Replika: Nie mam jeszcze pozwolenia :(
Mundur: US Woodland
Oporządzenie: SPEAR ELCS Pomógł: 1 raz Wiek: 25 Dołączył: 21 Sty 2008 Posty: 421 Skąd: Nasielsk
Wysłany: Nie 15 Mar, 2009
Używane BOYI albo JG. Ewentualnie czekaj na jakąś okazję - sklepy czasami robią wyprzedaże. Zresztą - wczoraj mi pokazywałeś jakiegoś PJ (A&K) full metal za 349 zł bodajże.
Możecie mi podać stronę sklepu na którym jest replika AK47 cm0.28 , ponieważ chce ją kupić a wszędzie albo jest brak , albo w ogóle skasowali jego dane np. na taiwangunie. Pomożecie ?
Pozdrawiam
TUR
[ Dodano: Sro 02 Cze, 2010 ]
Jeżeli nie będziecie mogli znaleść to wyślijcie mi linki paru replik poniżej 400zł które są warte uwagi najlepiej jezeli by byl to AK47.
_________________ Strategia wojny polega na przebiegłości i stwarzaniu złudzeń.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum