Joł!
Postanowiłem wrócić do strzelania z AK. Problem jest taki, że obecne szelki od Alicji + ładownice M16 zupełnie nie nadają się do noszenia magów od kałacha. Strasznie niewygodnie się je wyjmuje i nie można zapiąć tej ładownicy (zresztą w ogóle ten system jest słaby, strasznie słabo trzymają się te ładownice, przekręcają się na boki).
Potrzebuję czegoś na czym bez problemu zamontuję ładownice na min 10 magów do kałasza + ładownica na radio, tel, jakąś większa na pierdoły. Jeszcze dobrze byłoby jakby do tego dorzucić plecak (kieszeń ładunkowa może być mała) z Camelbakiem.
Czekam na podpowiedzi.
P.S. Ogórek polecasz Cirasa, dlaczego z niego zrezygnowałeś?
Broń/Replika: Nie mam jeszcze pozwolenia :(
Mundur: US Woodland
Oporządzenie: SPEAR ELCS Pomógł: 1 raz Wiek: 25 Dołączył: 21 Sty 2008 Posty: 421 Skąd: Nasielsk
Wysłany: Sro 26 Sie, 2009
Ciras na twoje potrzeby będzie pomyłką. Może i fajnie wygląda, ale w konfiguracji z płytami. Nosić samą szmatę to jakaś pomyłka.
A polecał Ci nic nie będę bo i tak tego nie kupisz.
Oporządzenie: SPEAR ELCS Pomógł: 1 raz Wiek: 25 Dołączył: 21 Sty 2008 Posty: 421 Skąd: Nasielsk
Wysłany: Czw 27 Sie, 2009
Ja bym Ci proponował Chińczyka z miwopraszka w dpm-ie. Niestety nie spełni wymagań do końca - ładownice są trzy na dwa magi każda. :(
Jeżeli dobrze kojarzę, to do tych które Wiktor zapodał nie wejdą magi od AK. Można poszukać krawca na kamizelki.prv.pl . ;)
Wysłany: Pią 28 Sie, 2009
http://www.taiwangun.com/shop,show,1176 - to już weź takiego. Ten z foty jest kopią, ale skurczysyny akurat musieli skopiować cirka w najmniejszym dostępnym rozmiarze. Wygląda śmiesznie na ludziach o gabarytach przeciętnego europejczyka. A na większych to już w ogóle pewno nie wejdzie.
Ten z mojego linku posiada ładownice do ak i jest w rozmiarze na zwyczajnego faceta. Będziesz tam miał miejsca w ładownicach na dziewięć magazynków. Ten dziesiąty zawsze można na niebieską izolkę (jak to u ruskich) przykleić do tego który siedzi w broni. :) Ale z ilością ładownic to przegięli :P Dokładna kopia cirasa to nie jest, ale do airsoftu wystarczy moim zdaniem.
Pozostaje pytanie - czy chcesz się z taką kamizelką męczyć?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum