Broń/Replika: HK 416; M 14 SOCOM, Beretta 190SF
Mundur: wz.93 i DPM
Oporządzenie: Lubawa, paczka prezerwatyw i zapałki
Wysłany: Czw 26 Mar, 2009 Operacja Integracja
Panowie ZAPRASZAM na Wymarsz połączony z Integracją.
Pierwsza część dnia to:
- przyjazd do Ośrodka Wypoczynkowego PZO Spychowo. Zakwaterowanie, zostawienie zbędnych gratów i wymarsz dookoła jez. Zyzdrój Wielki i Mały szlak to jakieś 12km. Grupa ludzi z natury leniwych przygotowuje tym idącym zasadzki na drodze.
Druga część dnia to:
- po tej małej rozgrzewce wbijamy się do wynajętych domków i .... (tu zwolnijcie wodze fantazji)
Ceny domków:
20zł za osobę /dobę
domki 4 osobowe
Koryto we własnym zakresie.
Brać śpiwory i koce!! Pościeli nie będzie!
Zapraszam
Ostatnio zmieniony przez Szunio Pią 17 Kwi, 2009, w całości zmieniany 2 razy
Ciekawa propozycja. APT wypowiadać się proszę. Termin 18.-19 kwietnia to sobota i niedziela.
Powinniśmy na poważnie zacząć sezon. Obecność więc obowiązkowa
1. Szunio
2. ...
Broń/Replika: Nie mam jeszcze pozwolenia :(
Mundur: US Woodland
Oporządzenie: SPEAR ELCS Pomógł: 1 raz Wiek: 25 Dołączył: 21 Sty 2008 Posty: 421 Skąd: Nasielsk
Oporządzenie: SPEAR ELCS Pomógł: 1 raz Wiek: 25 Dołączył: 21 Sty 2008 Posty: 421 Skąd: Nasielsk
Wysłany: Pią 03 Kwi, 2009
Szefie, powiedz jeszcze o której musielibyśmy się stawić na miejsce, bo ja pracuję do 12.00 w soboty i ewentualne zwolnienie się z kilku godzin jest możliwe, ale muszę wiedzieć wcześniej.
Broń/Replika: HK 416; M 14 SOCOM, Beretta 190SF
Mundur: wz.93 i DPM
Oporządzenie: Lubawa, paczka prezerwatyw i zapałki
Wysłany: Nie 05 Kwi, 2009
Więc tak Sekcja zaczyna maszerować gdzieś o 0800 przewiduję ok. 8-9 godz. marszu.
w tym czasie możecie przyjechać i zakwaterować się. Powiemy kierowniczce że w czasie naszego marszu będą przyjeżdżać ludzie i na hasło Operacja Integracja znaczyć to będzie że nasi.
Wysłany: Sro 08 Kwi, 2009
O której wyjeżdżamy z Pułtuska? Przydałoby się wcześniej wiedzieć. ;)
Wysłany: Czw 09 Kwi, 2009
O 8:00 - 9:00 coś w tym stylu. Jesli trzeba wcześniej to napisz.
Wysłany: Czw 09 Kwi, 2009
Ja przyjeżdżam do pracy o 5:00. Powiedzcie, o której chcecie wyjechać i postaram się być. Najwyżej nie pojadę :P
Wysłany: Pią 10 Kwi, 2009
Ok. Mogę się zwolnić z pracy o 7:00. Pasuje reszcie?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum